Rode Duivel verkozen tot speler van de week in de Premier League

Tom Stroobants
| 5 reacties
Rode Duivel verkozen tot speler van de week in de Premier League
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Benteke en Fellaini zijn de Belgen weer goed vertegenwoordigd in het team van de week van de Premier League. Beide spelers scoorden en waren beslissend voor hun ploeg.

Christian Benteke is er na een moeilijke periode weer helemaal aan het doorkomen. In de wedstrijd van zaterdag scoorde de 24-jarige spits twee keer in de 4-0 overwinning van Aston Villa op West Brom. Dankzij zijn sterke match haalde de Rode Duivel het team van de week in de Premier League.

Nog beter zelfs. Benteke werd door WhoScored uitgeroepen tot beste speler van het weekend. Hij schoot twee keer naar doel, twee keer met een doelpunt tot gevolg. Daarnaast gaf hij drie beslissende passes in de wedstrijd. Met een score van 9,64 kunnen we stellen dat onze nationale spits naar zijn beste vorm toe groeit.

Naast Benteke staat er nog een andere landgenoot in de ploeg van de week: Marouane Fellaini. De beresterke middenvelder scoorde het openingsdoelpunt voor Manchester United in het duel met Tottenham. Met een lekker schot met links versloeg hij doelman Lloris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties