Manchester United zet Duits international bovenaan op verlanglijstje

Nick Goetstouwers
| 3 reacties
Manchester United zet Duits international bovenaan op verlanglijstje
Foto: © Photonews

Volgens verschillende Engelse bronnen zou Louis Van Gaal Mats Hummels maar wat graag naar Old Trafford halen tijdens de zomermercato. Het is algemeen geweten dat United de voorbije seizoenen te kampen heeft met defensieve problemen. De trainer van the Mancunians wil daar verandering in brengen.

Van Gaal ziet in Mats Hummels de ideale versterking centraal achterin om de defensieve zorgen te verhelpen. De Duitse winnaar van de Wereldbeker in Brazilië is een echt leidersfiguur en kan de verdediging van United dus dragen.

Hummels speelde woensdagavond nog met Borussia Dortmund tegen Juventus. De Duitsers werden echter genadeloos afgeslacht door De Oude Dame. Hummels was naar eigen zeggen diep teleurgesteld in het boe-geroep van zijn supporters.

“Ik denk niet dat het gefluit terecht was. Het zou terecht geweest zijn aan het einde van de wedstrijd maar niet na het einde van de eerste helft.”, aldus Mats Hummels.

Gezien de huidige situatie waarin Dortmund zich bevindt, gelooft Van Gaal in zijn kansen om de verdediger aan te trekken. Volgens Daily Star heeft de Nederlander Hummels dan ook bovenaan op zijn transferlijst staan voor komende zomer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties