Spanje, Zlatan, Engeland ... smikkelen en smullen vanavond

Redactie
| 0 reacties
Spanje, Zlatan, Engeland ... smikkelen en smullen vanavond
Foto: © photonews

Het wordt een leuke voetbalavond vandaag, zoveel is duidelijk. Rest de vraag: wie pakt vandaag de nuttige punten en wie ziet het EK weer wat verder van zich verwijderd raken?

Groep C

De kraker van de vijfde speeldag staat op het programma in Spanje. Zij spelen in eigen huis tegen Oekraïne een belangrijk duel met oog op de top-2 in de poule.

Macedonë neemt zijn laatste kans tegen Wit-Rusland, Slovakije kan normaliter doorstomen tegen Luxemburg naar een erg, erg knappe 15 op 15 en zo een optie nemen op het EK.

Groep E

Engeland, Slovenië en Zwitserland hebben in eigen huis allen geen keuze: winnen is de boodschap. Op die manier zouden zij zich stilaan gaan aftekenen op weg naar het EK.

Litouwen heeft de zwaarste opdracht: Engeland in eigen huis gaan verslaan om mee te blijven bikkelen met de toppers in deze poule. Makkelijk is anders natuurlijk.

Groep G

Voor Zweden is het nu of nooit. Puntenverlies in Moldavië kan en mag niet. Maar ze zijn niet het enige land dat niets mag missen. Ook Oostenrijk en Rusland willen winnen.

Stunts in de maak? 

Als Litouwen wint, dan kan je van onze gratis bonus van 60 euro al meteen 1740 euro maken. En ook winst van Oekraïne (660 euro) of Estland (840 euro) is wel een gokje waard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties