"Schrijf Liverpool nog niet helemaal af voor de CL-tickets"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
"Schrijf Liverpool nog niet helemaal af voor de CL-tickets"
Foto: © photonews

Net als de Jupiler Pro League gaat ook de Premier League de finale in. Is het duel om de landstitel beslecht? En welke strijd mogen we nog verwachten om de CL-tickets? We legden ons oor te luister bij Sporting Telenet-commentator Wim Heidbüchel.

De vaste Engeland-watcher ziet de Blues op de titel afsteven. "Ik denk wel dat ze aan het langste eind gaan trekken. Ze hebben bovendien nog een inhaalmatch tegen Leicester City (de laatste in de stand, nvdr.) te goed. Al is het natuurlijk het seizoen van de verrassingen."

Dat heeft volgens Heidbüchel meer dan alleen met toeval te maken. "Spelers zijn vertrokken en gekomen, waardoor je een duidelijke nivellering krijgt. Arsenal heeft zich danig versterkt. Bij United begint het nu te klikken, ..."

Je krijgt een duidelijke nivellering

Ver achter Chelsea volgen City, Arsenal en United op een zakdoek van elkaar. Mogen de tickets voor het kampioenenbal uitgedeeld worden? "Ik zou Liverpool nog niet helemaal afschrijven."

"Alle ploegen die boven hen staan, hebben nog drie ontmoetingen met een team uit de top 7. Liverpool slechts twee", besluit Heidbüchel. "Komende zaterdag op Arsenal wordt cruciaal. Dan weten we meer." (DG)

Top 7 Premier League

1. Chelsea 67*
2. Man City 61
3. Arsenal 60
4. Man United 59
5. Liverpool 54
6. Southampton 53
7. Tottenham 53

Ligt de Engelse kampioen volgens jou vast?

82%
18%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties