Reactie Dessers mist er een paar, maar twijfelt geen moment: "Scoren is mijn grootste kwaliteit"

Dessers mist er een paar, maar twijfelt geen moment: "Scoren is mijn grootste kwaliteit"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cyriel Dessers moest een heel seizoen lang het doen met korte invalbeurten, maar krijgt in play-off 2 wel zijn kans. Maar over kansen gesproken... De jonge spits scoorde wel, maar had er gerust een paar meer mogen maken.

Johan Walckiers in Lokeren

Dessers wrong in de eerste helft toch een paar kansen de nek om. "Twijfelen? Nee, bij die eerste bleef de keeper heel goed recht en bij die tweede controleer ik goed, maar komt er nog een tackle van een speler achter mij. Ik ben wel blij met mijn eerste goal, maar ja, misschien had ik er wel meer moeten maken."

Volgende week een paar

Nochtans is Dessers gekend voor zijn scorend vermogen. Al bij de prille jeugd scoort hij aan de lopende band. "Dat zijn kansen die ik normaal gezien nooit laat liggen. Druk om me te bewijzen? Misschien een beetje, maar ik kan dat redelijk makkelijk van me af zetten."

Maar twijfel sluipt er niet in het lijf van de stevige knaap. "Elke spits kan dit eens meemaken. Maar scoren blijft toch mijn grootste kwaliteit. Misschien leg ik er volgende week wel een paar in. Ik ben er zeker van dat het toeval was", aldus Dessers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties