Reactie Van Veldhoven diept Geudens ineens weer op: "Het is allemaal te voorbarig"

Van Veldhoven diept Geudens ineens weer op: "Het is allemaal te voorbarig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het verhaal was over en out, maar op Lokeren - meer dan een week na Pasen - stond daar ineens weer Kevin Geudens bij Westerlo. Harm van Veldhoven zegt dat men de kapitein nog niet hoeft af te schrijven voor de toekomst.

Johan Walckiers in Lokeren

Geudens en het bestuur van Westerlo geraken er niet uit wat zijn contractverlenging betreft. De ene partij spreekt over een gebrek aan respect, de andere over te hoge eisen. Het verhaal leek afgelopen, maar Van Veldhoven wil daar niet aan meedoen.

"Ik vind het vervelend wat er gebeurd is", aldus de trainer. "Kijk, ik begrijp het bestuur en weet dat ze met het kleinste budget van eerste alles moeten rondkrijgen. Maar ik vind het te voorbarig om Kevin af te schrijven. Het is normaal dat een speler van 34 niet alles meer speelt, maar in bepaalde omstandigheden kan ik hem wel heel goed gebruiken."

Ik kan Kevin nog gebruiken

Zoals op Lokeren dus. "Als je een organisatie moet neerzetten, ben je heel wat met Kevin. Ik had dat liever in alle rust verder besproken. Ik heb ook tegen hem gezegd om niet te snel en te emotioneel beslissingen te nemen", aldus Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties