27 april weet Antwerp beslissing van BAS

27 april weet Antwerp beslissing van BAS
Foto: © Photonews

Tweedeklasser Antwerp heeft nog geen beroepsprocedure bij het BAS binnengediend, weet men bij Belga. Maar bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport verwachten ze dat ze het dossier vandaag nog kunnen openen.

UPDATE: R. Antwerp FC heeft vandaag beroep aangetekend bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport tegen de beslissing van de Licentiecommissie van de KBVB die de licentie voor het seizoen 2015-2016 weigerde.

Het BAS heeft de zitting voor de behandeling van het beroep bepaald op maandag 27 april te 18u.

Verrassend, want de overige vier gebuisde tweedeklassers hebben hun procedure wel al opgestart. "We kunnen inderdaad bevestigen dat van de vijf tweedeklassers er slechts één nog geen beroepsverzoek ingediend heeft", aldus een woordvoerder van het BAS.

"En dat is inderdaad Antwerp. Maar we hebben vandaag al telefonisch contact gehad met de club en daaruit is gebleken dat ze hun arbitrageverzoek vandaag nog gaan indienen." 

Antwerp kreeg vorige week van de Licentiecommissie geen groen licht en moet net als vorig seizoen voor het BAS proberen zijn gelijk te halen. Dat wordt trouwens een zware opgave zolang de club en Patrick Decuyper geen akkoord vinden met de familie Mintjens en met ex-voorzitter Eddy Wauters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties