"De relatie met Mboyo zal altijd troebel blijven"

"De relatie met Mboyo zal altijd troebel blijven"
Foto: © SC

KRC Genk dobbert voort op de lichte golven van play-off 2. Na een 6 op 6 is het enthousiasme in de Cristal Arena nog steeds bijzonder lauw. Rudy Claessens van het OSV laat zijn licht schijnen over een paar hangijzers

Over de play-offs

"Play-off 1 of play-off 2, het maakt allemaal niet uit voor ons. Ik vergelijk het met Parijs-Roubaix, als de eerste wegrijdt, ga je toch ook niet twee minuten aan de kant gaan staan en hem laten rijden? De competitie hadden ze zo moeten laten. De supporters van Genk staan niet te springen voor die play-offs. De zesde die kampioen kan worden... Onvoorstelbaar."

Over de terugkeer van Mboyo

"Hij is al dikwijls bijna teruggeweest hé. Vorige week moest hij ook weer de training staken. En we zijn zijn capriolen nog steeds niet vergeten. Zolang hij hier is zal die relatie met de supporters troebel verlopen."

Over de Benji De Ceulaer

"Alles wat ik weet is dat de optie niet gelicht is. Benji heeft nog een contract vanin de glorieperiode van KRC. Hij heeft ook niet zijn beste drie jaren gehad met veel blessures. Hij is zeker populair. Hij is de man die altijd uitleg kwam verschaffen als het minder ging." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties