Benteke oog in oog met Mignolet: "Niet tevreden met halve finale"

Tom Stroobants
| 0 reacties
Benteke oog in oog met Mignolet: "Niet tevreden met halve finale"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat in Engeland de halve finale van de FA Cup tussen Liverpool en Aston Villa op het programma. Daarin staan Simon Mignolet en Christian Benteke recht over elkaar. De Villa-spits gelooft er alvast in.

Aston Villa speelt de laatste weken opnieuw goed en kan weer winnen. "Het vertrouwen in de ploeg is op dit moment groot. Maar we kunnen niet blij zijn met enkel de halve finale. Je speelt die om in de finale te geraken. We zullen dus vechten zoals we de voorbije weken gedaan hebben."

We zullen zondag kansen krijgen

In de kwartfinale van de FA Cup schakelde Villa West Brom kansloos uit. In de halve finale ontmoet het the Reds, geen makkelijke klus. Liverpool staat vijfde in de competitie, tien plaatsen boven de ploeg van Benteke. "Natuurlijk is Liverpool de favoriet. Maar eens je op het veld staat, is het altijd fifty-fifty."

De Rode Duivel zelf verkeert in bloedvorm en hoopt zondag opnieuw beslissend te kunnen zijn. "We zullen kansen krijgen. Ik voel me goed en het enige dat ik wil doen is de ploeg proberen te helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties