Oulare waakzaam: "Dit is toch andere koek dan Besiktas"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Oulare waakzaam: "Dit is toch andere koek dan Besiktas"
Foto: © photonews

Obbi Oulare kreeg donderdagavond in de Europa League de voorkeur op Tom De Sutter. De jonge spits van Club Brugge kende niet zijn beste opwarming, maar daar was tijdens de wedstrijd niets van te zien.

Timothy Collard in Brugge

“In de opwarming liep het echt voor geen meter”, steekt Oulare van wal. “Tijdens het afwerken heb ik niet één doelpunt gemaakt en tijdens de partijtjes op balbezit verspeelde ik de bal vaak. Het was dan ook wat moeilijk voor mij om zo aan de match te beginnen.”

"Een beetje verrast dat ik aan de wedstrijd begon"

Maar het mag gezegd worden, Oulare speelde een meer dan behoorlijke wedstrijd en knokte voor iedere morzel grond. “Ik heb het al vaker meegemaakt dat ik slecht opwarm, maar dan wel goed speel. Ik ben tevreden van mijn wedstrijd, vooral van mijn eerste helft dan.”

“Of ik verrast was dat ik aan de wedstrijd mocht beginnen? Toch wel een beetje, ja. Maar bon, ik werk keihard op training en ik ben dan ook blij dat ik kansen krijg van de trainer.”

"Dit is andere koek dan Besiktas"

Blauw-zwart trekt volgende week met een brilscore op zak naar Oekraïne. Daar kunnen ze, net als in Turkije, nu ook weer de kwalificatie op verplaatsing veiligstellen. “Dat kan zeker. Maar dit is hoe dan ook toch andere koek dan Besiktas, hoor.”

“Het is een solide ploeg, een stevige ploeg. Maar we moeten niet te veel nadenken en niet te veel rekenen. We moeten er gewoon vol voor gaan.“ Maar zal het drukke programma blauw-zwart geen parten spelen? "We hebben toch ook de beker gewonnen na die Europese match tegen Besiktas?”, besluit de spits met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties