Supporters STVV opgelucht maar realistisch: "Eindelijk!"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Supporters STVV opgelucht maar realistisch: "Eindelijk!"
Foto: © photonews

Sint-Truiden vierde zondag uitbundig de terugkeer naar eerste klasse. In het feestgedruis spraken we met enkele supporters. Zij danken coach Yannick Ferrera en beseffen dat versterking een must is.

Door Robby Morren

"Eindelijk", zucht Frederik uit Sint-Truiden. Hij is maar wat blij dat zijn ploeg volgend seizoen opnieuw tussen de groten staat. "Tweede klasse is toch niet wat het moet zijn. Als je dan wedstrijden tegen Anderlecht en Standard speelt, dat is toch iets anders."

Even werd het nog warm doordat Lommel stevig kwam opzetten. "Ik moet toegeven dat ik toch wel eventjes getwijfeld heb. Stijn Vreven heeft het schitterend gespeeld."

Lommel sterke tweede

Ook bij Wim uit Alken is de opluchting groot. "Zoals bij iedereen was er ook bij mij wat twijfel, maar de eerste plaats telt. Niemand zag ons bij het begin van het sizoen de top drie halen en nu zijn we toch maar mooi kampioen. Met Lommel is er ook een hele sterke tweede."

De supporters schatten het aandeel van coach Yannick Ferrera hoog in. "Ferrera heeft een grote verdienste. Hij is erin geslaagd met jonge en onbekende spelers de titel te pakken. Een dikke pluim voor de coach."

Versterking in alle linies

En nu kan de voorbereiding op eerste klasse beginnen. De fans verwachten heel wat activiteit op de transfermarkt. "We hebben versterking nodig in alle linies", beseft Frederik. "We zullen ons heel fel moeten versterken", treedt Wim bij.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties