Bailly wil niet reageren na blunder: "Maar hij is nog steeds de beste"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Bailly wil niet reageren na blunder: "Maar hij is nog steeds de beste"
Foto: © photonews

OH Leuven moest zondagnamiddag tevreden zijn met amper één puntje tegen Eupen. De manier waarop de ploeg van Jacky Mathijssen de punten uit handen gaf was wel pijnlijk. Doelman Logan Bailly zag er namelijk niet goed uit bij de gelijkmaker.

Timothy Collard in Leuven

Bailly liet een vrije schop van ver door zijn handen glippen en zo kon Eupen uiteindelijk aan de haal gaan met een punt. Het was na afloop van de partij dan ook afwachten op het verhaal van de doelman, maar die had geen zin om te praten.

“Neen, ik heb niets te zeggen”, was het enige wat Bailly kwijt wilde. En daarna maakte de doelman zich snel uit de voeten...

"We winnen en verliezen als ploeg"

Bailly wilde niet reageren, maar doelpuntenmaker John Bostock besprak de fout van zijn ploegmakker wel eventjes. “Dat zijn zaken die gebeuren, hé. Als ik een fout maak, dan kan die nog rechtgezet worden, maar als een doelman in de fout gaat… Tja, dan heeft dat vaak gevolgen.”

“Maar we zijn een ploeg. We winnen en verliezen als een team. In mijn ogen is Logan nog steeds de beste doelman uit onze competitie”, besluit de Engelsman met mooie woorden voor zijn teammaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties