Lombaerts geblokkeerd in Rusland: "Zenit heeft het geld echt niet nodig"

Lombaerts geblokkeerd in Rusland: "Zenit heeft het geld echt niet nodig"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Lombaerts speelt al acht jaar in Rusland nu. In die tijd veroverde hij vier titels. Het lijkt tijd om eens andere lucht op te snuiven, maar de verdediger vertelt in HLN waarom dat zo moeilijk is.

Bij Zenit is hij niet meer zeker van zijn basisplaats en om bij de Rode Duivels te blijven staan, zou hij beter spelen bij een topclub die iets meer 'in the picture' staat. "Thomas (Vermaelen speelt bij Barcelona. Veel hoger kan je niet mikken. Wat moet ik doen: naar Real gaan? Daar zitten ze spijtig genoeg niet op mij te wachten", lacht hij.

Mezelf uitkopen? Dat is onbetaalbaar

De Russische landskampioen wil hem ook niet laten vertrekken. "Mezelf uitkopen? Geloof me, dat is onbetaalbaar", grapt hij verder. "Het is moeilijk weg te geraken bij Zenit. Voor mij hoeft dat niet hé. Waar kan je beter verdienen? En wie kan de transfersom betalen? Zenit heeft dat geld echt niet nodig."

"Bij Zenit hebben ze iets van: 'We zijn tevreden, je doet het goed. Stel dat we je verkopen voor tien miljoen, dan moeten we al iemand vinden die het even goed doet. En ze weten in Rusland dat ze altijd een duurdere prijs betalen voor Europese spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties