Act As One reageert op nieuwe Antwerp-bestuur: "Heel positieve evolutie voor de club"
bart ver elst
| 7 reacties
Act As One reageert op nieuwe Antwerp-bestuur: "Heel positieve evolutie voor de club"
Foto: © Photonews

Patrick Decuyper stelde vandaag zijn twee nieuwe rechterhanden voor die voetbalclub Antwerp mee in goede banen moeten leiden. Act As One-voorzitter Bart Van de Venster is opgetogen met de aanstelling van beide heren. "De doelstelling is altijd geweest om meer inspraak in de club te krijgen."

Door Bart Ver Elst

Luc Van Thillo en Yorik Torreele zullen samen met Patrick Decuyper de nieuwe top van het Antwerp-bestuur vormen, heeft Patrick Decuyper vandaag bekendgemaakt. Laatstgenoemde maakt ook deel uit van Act As One en dat ziet Bart Van de Venster, voorzitter van Act As One, graag gebeuren.

"Ik ben heel blij met de aanstelling van Torreele en Van Thillo", opent Van de Venster. "Yorik Torreele is ook lid van Act As One, dus we zijn heel gelukkig met zijn aanstelling. Ook met Luc Van Thillo hebben we altijd een goede communicatie gehad, dus dat vind ik een prima zaak."

"Dit is een heel positieve evolutie voor de club, want het was tijd voor vernieuwing. Als een club in een slechte toestand zit, dan moet je altijd het bestuur daarop afrekenen. In een bedrijf is er net dezelfde gang van zaken."

Als een club in een slechte toestand zit, moet je het bestuur daarop afrekenen

"Maar er moeten nog meer mensen in het bestuur komen, want met zijn drieën red je het niet. Neem het voorbeeld van Gent. Ik heb dat organigram eens bekeken en met alle directiefuncties is dat een veel groter organigram. Zo moet het in de toekomst ook bij ons."

"Het is altijd onze doelstelling geweest om meer inspraak te krijgen bij de club. Dat is geen eis, maar we bieden wel aan om op het niveau van de directie actief te zijn", besluit Van de Venster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties