Het is weer van dat: 'Ronaldo is ongelukkig en wil Real Madrid inruilen voor andere topclub'
Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Het is weer van dat: 'Ronaldo is ongelukkig en wil Real Madrid inruilen voor andere topclub'
Foto: © photonews

Real Madrid greep dit seizoen zowel naast het kampioenschap in eigen land als naast de Champions League. Een bittere pil om te slikken, in het bijzonder voor sterspeler Cristiano Ronaldo. Volgens de laatste geruchten wil de Portugees daarom zelfs weg uit Spanje.

Volgens Marca heeft Ronaldo het helemaal gehad met de suprematie van FC Barcelona, dat zich vorige week voor de vijfde keer in amper zeven seizoenen tot primus van de klas kroonde in La Liga.

Dat Barça bovendien ook nog eens kans maakt op de eindzege in de Champions League en Real niet meer, is nog een doorn in het oog van de o zo fiere aanvaller van de Koninklijke.

PSG en Manchester United staan al klaar

Dat heeft hij dan ook duidelijk gemaakt aan het bestuur van Real. Deze week zal Ronaldo nog rond de tafel zitten met voorzitter Florentino Perez om te bekijken hoe Real het gat met Barcelona volgend jaar kan dichtfietsen.

Maar volgens Marca is Ronaldo zelfs niet van plan om nog zo lang te wachten. Hij zou al een aanbieding van Paris Saint-Germain op zak hebben, terwijl ook Manchester United blijft hopen op zijn gewezen vedette. Maar zoals zo vaak: eerst zien en dan geloven…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties