Zo vierden spelers en supporters van Oud-Heverlee Leuven de promotie
Tom Stroobants
| 5 reacties
Zo vierden spelers en supporters van Oud-Heverlee Leuven de promotie
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven speelt volgend seizoen na één jaar afwezigheid opnieuw in eerste klasse en dat moest gevierd worden. Spelers en supporters zakten na de overwinning op Eupen af naar Den Dreef in Leuven om daar de festiviteiten verder te zetten.

'Afspraak om 20u30 aan Den Dreef', waren de woorden die rondgingen in Leuven. De promotie van OHL leverde een leuk feestje op, aan de buitenkant van het eigen stadion. Zo'n 1000 supporters gaven de OHL-spelers en staf een verdiend en zeer warm ontvangst.

Jong en oud was aanwezig om er een groot feest van te maken. Het was even wachten, maar wanneer de spelersbus om kwart na negen de parking opdraaide, barstten de gezangen los. Met bengaals vuurwerk en hun eigenste 'Sweet Caroline' werden de spelers onthaald als ware helden.

Het feest kon nu helemaal beginnen. Verschillende spelers namen het woord, met enkele geweldige uitschieters natuurlijk. Zo haalde kapitein Reynaud zijn beste Nederlands even boven en kreeg publiekslieveling Thompson een volledige bierdouche."Allee gasten, mijn haar!", grapte de afscheidnemende verdediger.

Doelman Bailly liet zich dan weer opmerken als echte publieksopwarmer en zette talloze liederen in. Ofwel wist hij niet waar het feestje was.

Ook in Leuven was het gisteren groot feest!

Posted by Voetbalkrant.com on maandag 25 mei 2015

Coach Mathijssen kon natuurlijk niet achterblijven en zweepte, nadat zijn naam een minuut lang gescandeerd werd, de fans nog wat op. "Er was één ploeg die ze geen kans gaven, en er is één ploeg die 14 op 18 haalde in de eindronde."

Last but nog least verscheen ook een zeer gelukkige voorzitter Houtput op het podium, met hier en daar toch wat boegeroep. Al klonken die supporters na het zinnetje "Tot 23u gratis drank", plots toch net iets positiever. En laten we zeggen dat het feestgedruis nog veel langer heeft geduurd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties