'Ronaldo wordt een geweldige verdediger'

De Wit Bram
| 1 reacties
'Ronaldo wordt een geweldige verdediger'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spaanse trainer Rafa Benitez vertrekt bij Napoli en lijkt op weg te zijn naar Real Madrid. Niet iedereen lijkt dat een goed idee te vinden, zo blijkt. Via zijn Twitteraccount laat Ryan Babel, die bij het Turkse Kasimpasa speelt, zijn verbazing merken over de ontwikkelingen.

De Nederlandse oud-international speelt momenteel bij Kasimpasa na eerdere passages bij Ajax, Hoffenheim en Liverpool. Bij die laatste club speelde hij tussen 2007 en 2011 onder meer onder Benitez. Bij The Reds kon Babel zich onder de Spaanse oefenmeester echter niet doorzetten.

De Spanjaard is duidelijk niet de favoriet van de 28- jarige aanvaller. “Benitez op weg naar Real? Hij zal van Ronaldo een geweldige verdediger maken”, zo liet hij cynisch weten via Twitter. Daar blijft het overigens niet bij.

“Ik kan jullie tijdlijnen met verhalen vullen. Maar dat bewaar ik voor mijn boek, als ik op pensioen ben”, zo vervolgt Babel op Twitter. Toch vindt hij Benitez geen slechte manager. “Integendeel, hij is één van de beste. Maar ik heb het over de persoon die hij is achter gesloten deuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties