Lokeren waarschuwt geïnteresseerde clubs: "Een leegloop komt er niet!"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Lokeren waarschuwt geïnteresseerde clubs: "Een leegloop komt er niet!"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren zag met Peter Maes reeds zijn succestrainer vertrekken en met Hans Vanaken vertrok ook dé smaakmaker bij uitstek. Maar het is niet de bedoeling dat er een leegloop komt op Daknam.

Door Timothy Collard

Lokeren is niet bepaald van plan om nog meer sterkhouders te laten gaan. Nill De Pauw en Mijat Maric werden al in verband gebracht met een transfer, maar vertrekken zij ook effectief? Voetbalkrant.com ging ten rade bij technisch directeur Willy Reynders.

"Deze groep samenhouden"

“Het is de bedoeling om onze sterkhouders te houden. We willen deze groep samenhouden en tegelijkertijd ook wat nieuw leven inblazen. Ik ben dan ook niet bang voor een leegloop. Integendeel”, steekt Reynders van wal.

Over Nill De Pauw...

Maar Nill De Pauw lijkt toch met een transfer in zijn hoofd te zitten. “Ik hou rekening met een vertrek van hem. Maar hij kan ook blijven…”

“Er zijn afspraken gemaakt met Nill en die afspraken zijn ook opgenomen in zijn contract. Ik verwacht binnen dit en twee weken meer duidelijkheid rond zijn situatie.”

Over Mijat Maric...

Mijat Maric werd dan weer gelinkt aan een transfer naar KV Oostende. “Goh, daar moet je allemaal niet te veel van geloven. Zulke geruchten worden gelanceerd, maar ik denk niet dat Mijat gaat vertrekken”, besluit de technisch directeur van de Waaslanders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties