'Nieuwe Barda' tekent voor vier jaar bij Sporting Lokeren

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
'Nieuwe Barda' tekent voor vier jaar bij Sporting Lokeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren versterkt zich met Mohammad Ghadir. De Israëlische aanvaller legde met succes medische testen af en tekent een landurig contract op Daknam. Dat vernam onze redactie van de club.

Door Timothy Collard

Ghadir wordt al een tijdje in verband gebracht met Lokeren. Gisteren zakte de aanvaller af naar België en inmiddels zat hij al met een delegatie van Lokeren rond de tafel en legde hij met succes medische testen af.

Niets staat een overgang van Ghadir naar Daknam dus nog in de weg. De spits die afgelopen seizoen 16 keer scoorde voor het Israëlische Bnei Sakhnin zet zijn krabbel onder een vierjarig contract.

"Je kan hem een beetje vergelijken met Barda"

Technisch directeur Willy Reynders is alvast in zijn nopjes met de komst van de aanvaller. “Ghadir is een jongen die diep in de spits kan spelen, maar hij kan ook als tweede spits fungeren of zelfs op de flank gebruikt worden. Zijn grootste troef? Dat is zonder twijfel zijn scorend vermogen. En ook zijn snelheid.”

“Je kan hem eigenlijk een beetje vergelijken met Elyaniv Barda, die ik destijds naar Genk haalde. Hij heeft net als Barda de gave om heel kort te draaien in de zestien. Maar hij heeft wel meer snelheid dan Barda.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties