'Oostende troeft Genk af in strijd om grote naam'

'Oostende troeft Genk af in strijd om grote naam'
Foto: © photonews

KV Oostende en Racing Genk toonden allebei interesse in kersvers Standard-aankoop Ivan Santini. De twee eersteklassers moesten daarna op zoek naar een alternatief en kwamen uit bij Igor De Camargo. Nu blijkt dat Oostende in polepositie ligt.

Genk en Oostende hadden alweer dezelfde naam op het oog: Igor De Camargo. De Braziliaanse Belg werd eerder deze week in verband gebracht met de Limburgers, maar ook Oostende heeft interesse.

Technisch directeur bij KVO Luc Devroe startte de onderhandelingen met het management van De Camargo al op, aldus HLN gisteren. In het Albertpark ligt voor de 32-jarige centrumspits een contract van twee seizoenen klaar. 

Oostende troeft Genk af

Met de komst van Santini zal Standard De Camargo, vorig jaar goed voor elf treffers, weinig in de weg leggen. En laat Coucke nu net dé financieel draagkrachtige persoon zijn die het monsterloon van De Camargo wel zou kunnen betalen.

Volgens Het Nieuwsblad is het nu duidelijk: Oostende heeft de strijd gewonnen, de spits zal meer dan waarschijnlijk begin volgende week (dinsdag) een contract tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties