Obradovic opgelucht: "Ik wilde naar Anderlecht, om er voor de titel te spelen"

Obradovic opgelucht: "Ik wilde naar Anderlecht, om er voor de titel te spelen"
Foto: © Photonews

Het kostte Anderlecht bloed, zweet en tranen, maar eindelijk is de eerste zomertransfer een feit. Paars-wit haalde met Ivan Obradovic een nieuwe linksachter in huis en de Serviër is daar maar wat blij mee. "Ik ben enorm opgelucht", klinkt het.

Anderlecht en Obradovic waren er vrij snel uit, maar de Brusselaars moesten wel nog tot een vergelijk komen met KV Mechelen. Die onderhandelingen sleepten een tijdje aan, maar dinsdagavond raakte de deal uiteindelijk rond.

“Ik ben enorm opgelucht”, zo zegt Obradovic in Het Nieuwsblad. “Er was interesse uit het buitenland, maar ik wilde naar Anderlecht. Bij hen kan ik aan een nieuw hoofdstuk beginnen.”

"Concurrentie met Deschacht schrikt mij niet af"

“Vorig jaar had Anderlecht misschien een minder seizoen, maar nu is de titel onze enige ambitie. Bij zo’n grote club kan ik ook mikken op een basisplaats bij Servië”, aldus Obradovic, die niet bang is van de concurrentie.

“Zelf concurrentie met Deschacht schrikt mij niet af. Olivier is top, maar onderlinge competitie versterkt een team. Ik moet gewoon nog beter presteren dan bij Mechelen en zorgen voor een defensieve en offensieve meerwaarde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties