De Camargo koestert hoge ambities: "Genk opnieuw naar de top brengen"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
De Camargo koestert hoge ambities: "Genk opnieuw naar de top brengen"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Igor De Camargo voetbalt opnieuw voor Racing Genk. De aanvaller is blij dat hij opnieuw op Limburgse bodem vertoeft en wil Genk absoluut opnieuw naar de top brengen.

Robby Morren in Genk

Igor De Camargo loopt opnieuw rond in de Cristal Arena en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Al om 9 uur was er een enorme drukte in de perszaal voor de voorstelling van de eerste zomertransfer. Reken maar dat De Camargo met veel goesting aan zijn nieuwe passage in Genk begint.

Wat is je ambitie?

“Ik hoop dat wij een mooi seizoen en een nieuwe start kunnen maken. Vorig seizoen was het minder voor Genk en ik ga proberen om Genk opnieuw mee naar de top te brengen. Een club als Genk moet aan het hoogst haalbare denken en dat is ook mijn mentaliteit.”

Met welk gevoel keer je terug bij Genk?

“Iedereen kent mij en weet dat ik hier graag ben, ik ben heel tevreden dat ik opnieuw in Genk ben. Dit is de club waar alles is begonnen voor mij in België. Ik was toen nog jong en heb ondertussen veel meer ervaring. Ik kom terug met een andere mentaliteit en meer bagage. Ik hoop dat ik een surplus kan brengen.”

Wat heeft de doorslag gegeven om voor Genk te kiezen?

“Genk is een topclub in België en heeft sportief toch wel wat aangeboden. Ik heb heel goede gesprekken gehad met de coach en met Dimitri De Condé. Ik denk dat Genk in de toekomst mooie dingen zal  brengen.”

Hoe belangrijk was de rol van De Condé in deze transfer?

“Ik heb nog samen met hem gespeeld. Hij is natuurlijk een stukje ouder dan mij, maar hij is heel belangrijk. Ik heb altijd een goed contact met hem gehad. Ik hoop dat wij die goede relatie nu verder kunnen zetten.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties