Act As One legt samenwerkingsvoorstel op tafel: "Nooit getwijfeld aan sportieve capaciteiten van Decuyper"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Act As One legt samenwerkingsvoorstel op tafel: "Nooit getwijfeld aan sportieve capaciteiten van Decuyper"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het gaat goed bij Antwerp FC. Er waait een nieuwe wind op de Bosuil, het sportieve plaatje lijkt eindelijk te kloppen en ook de fans lopen over van enthousiasme. "We hebben nooit getwijfeld aan de sportieve capaciteiten van Patrick Decuyper", klinkt het bij Act As One.

Door Cédric De Volder

Het mag gezegd worden: Act As One is tevreden. De supportersparticipatie staat dan wel nog niet op poten, maar the Great Old is de goede weg ingeslagen. 

"Ik merk ook dat de fans genieten van de dynamiek", vertelt woordvoerder Jorgen Van Laer van Act As One in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik spreek nu in de eerste plaats als een fan, maar ik kan alleen maar vaststellen dat er een leuk team op de been wordt gebracht."

"Act As One heeft ook altijd duidelijk gemaakt dat het sportieve moet worden overgelaten aan de mensen die er verstand van hebben. En we hebben nooit getwijfeld aan de capaciteiten van Patrick Decuyper. Ik ben dan ook blij dat alle neuzen in dezelfde richting gaan wijzen."

Ondertussen ligt er een voorstel tot samenwerking tussen fans en bestuur op de werktafel van de nieuwe sterke man van the Great Old. "En dat komt er niet als een wit konijn", legt Van Laer uit. "Er zijn al een pak gesprekken geweest met meneer Decuyper."

Haalbaar en realistisch

"We hebben allemaal onze standpunten op tafel gelegd. Het is een beetje het verhaal van water en wijn, hé. We zoeken naar een oplossing die haalbaar en realistisch is en waarin alle partijen zich kunnen vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties