Oud-speler Cercle blinkt uit bij monsterzege tegen Duitse U21

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Oud-speler Cercle blinkt uit bij monsterzege tegen Duitse U21
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Portugal heeft zich met een knalprestatie geplaatst voor de finale van het EK voor -21-jarigen. Het won met een forfaitscore van Duitsland. William Carvalho was een van de uitblinkers bij zijn team en dreef zijn transferprijs nog wat op.

Er wacht de middenvelder ongetwijfeld een mooie toekomst, wellicht in de Premier League. Voorlopig zit hij nog bij Sporting, maar verwacht wordt dat hij volgend seizoen te bewonderen is bij een Europese topclub. 

Na zijn glansprestatie tegen Duitsland werd hij uitgeroepen tot man van de match, een beloning die hem al voor de tweede keer te beurt viel op dit tornooi. Ook zijn ploegmaat Bernardo Silva werd al twee keer tot beste speler van de wedstrijd uitgeroepen.

Finale tegen Zweden

"We denken daar helemaal niet aan. Wat Bernardo en ik willen is het team helpen met het bereiken van onze doelen. Als je tot man van de match wordt verkozen, betekent dit dat je alles gegeven hebt en dat moeten we blijven doen."

In de finale neemt Portugal het op tegen Zweden. Dat toonde zich in een Scandinavisch onderonsje te sterk voor Denemarken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties