Samen eten met de sterren van Essevee? Zondag jouw kans op de fandag

Samen eten met de sterren van Essevee? Zondag jouw kans op de fandag
Foto: © SC

Zulte Waregem heeft zin om het vorige seizoen zo snel mogelijk door te spelen en in te ruilen voor een nieuw en beter. Op de fandag aanstaande zondag kunnen de supporters meedelen in de toekomstvreugde.

Op zondag 12 juli vindt namelijk de jaarlijkse kick-off plaats in het Regenboogstadion. Een ideale gezinsuitstap voor jong en oud, met - zoals steeds - een drukbezet programma. 

Zo kan je 's middags genieten van een heerlijke bbq, waar ook de spelers na hun training bij komen aanschuiven. Zo kan je samen met de sterren dus rustig aan tafel zitten.

Signeersessies, tal van activiteiten, ... Met als apotheose natuurlijk de spelersvoorstelling om 17 uur. Een must voor alle supporters om ook dit seizoen bij te zijn. 

Het volledige programma:

11u30: Barbecue à volonté met frietjes (Volw.: €18 en -12j.: €9). Kaarten te verkrijgen tot 7 juli in het onthaal van het Regenboogstadion en alle supporterslokalen. De spelers schuiven aan tafel op deze barbecue omstreeks 13 uur (na training). 

14u: Opening ESSEVEE FAN VILLAGE
Tal van activiteiten en attracties voor jong en oud. Doorlopend DJ, drank -en eetstanden, fanshop,...De spelers en trainers signeren doorlopend op verschillende plaatsen in de Essevee Fan Village.

14u-17u: abonnementenverkoop (laatste dag voorrangsperiode abonnees) en start voorverkoop galamatch Essevee-Nice in het onthaal

17u: Officiële ploegvoorstelling Essevee 2015-2016

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties