Charleroi rolt uitgekookt Beitar al in de heenmatch op

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Charleroi rolt uitgekookt Beitar al in de heenmatch op
Foto: © photonews

Charleroi begon vanavond als eerste Belgische afgevaardigde op het Europees toneel. De derde voorronde van de Europa League is voor de Carolo's zo goed als binnen.

De hoofdrol aan bezoekerszijde werd door de fans opgeëist. Nauwelijks meteen na de aftrap verstoorden de Israëli's al de partij. (lees meer) Charleroi was niet onder de indruk. Pollet keerde terug langs de grote poort en prikte de 1-0 binnen.

De thuisploeg domineerde, tot Gabay plotsklaps de 1-1 binnenwerkte. Met een gelijke stand de rust in, al moest Beitar zonder zijn aanvoerder Dasa verder na een aanslag op N'Ganga.

Na de koffie plaatste Kebano zich met een knappe rush nog wat extra in de etalage. De Zebra's stoomden door en Pollet scoorde zijn tweede van de avond: 3-1.

Toen de mannen uit Jeruzalem even later met negen man verder moesten na rood voor De Lucas, rook Charleroi nóg meer zijn kans. Dankzij de 4-1 van Stevance en 5-1 van alweer Kebano kunnen de manschappen van Mazzu kwalificatie voor de derde voorronde nog nauwelijks mislopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties