Reactie Bruzzese baalt: "De coach had ons nochtans gewaarschuwd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Bruzzese baalt: "De coach had ons nochtans gewaarschuwd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het moet echt wel zuur geweest zijn voor Sébastien Bruzzese. De invallersdoelman van Club Brugge pakte gisteren uit met enkele goede reddingen, maar moest zich in de absolute slotfase toch gewonnen geven.

Cédric De Volder in Gent

Moses Simon vond Laurent Depoitre. De aanvaller van KAA Gent nam het leer aan en trapte het ronde kleinood vervolgens in het hoekje. De Buffalo's pakten op die manier de Supercup, terwijl Sébastien Bruzzese de nul met enkele goede reddingen bijna op het bord kon houden.

"De coach waarschuwde ons voor de wedstrijd nog voor die centers", baalt de doublure van Mathew Ryan. "We hebben zijn raad goed opgevolgd. Tot twee minuten voor tijd, hé. Ik had de Supercup natuurlijk graag gewonnen, maar uiteindelijk is dit nog steeds een onderdeel van de voorbereiding."

Uiteindelijk is dit nog steeds een onderdeel van de voorbereiding

Bruzzese kwam in het tussenseizoen over van Zulte Waregem. De voormalige doelman van RSC Anderlecht zal tweede viool moeten spelen, maar wil zich toch tonen. "Het is allemaal niet evident om bij een nieuwe ploeg te komen. De wedstrijd? Dat was toch een ander tempo dan in de oefenwedstrijden."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties