De Condé over Milinkovic: "Keuze ligt bij Sergej zelf"

Geoffrey Rockele
| 1 reacties
De Condé over Milinkovic: "Keuze ligt bij Sergej zelf"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Bij Racing Genk beseffen ze dat het niet eenvoudig zal worden om Milinkovic in eigen rangen te houden. Vooral Lazio Roma zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de Serviër. Volgens technisch directeur Dimitri De Condé moet het goudhaantje zelf beslissen over zijn toekomst.

“Er is wat interesse van andere clubs en dat is ook normaal na zijn fantastisch WK”, vertelt De Condé op de officiële ploegvoorstelling. Al zou Genk natuurlijk graag de wereldkampioen in eigen loondienst houden. “Als club zijn wij vragende partij om Sergej te laten doorgroeien”, klinkt het.

Maar de technisch directeur is ervan overtuigd dat Milinkovic zelf een goede keuze zal maken. “We zullen wel zien hoe het loopt. Als hij vindt dat hij bij een andere club betere perspectieven heeft, dan kan het zijn dat hij voor die club kiest."

Buyens en De Camargo

Met Yoni Buyens en Igor De Camargo wist Genk al twee ervaren versterkingen binnen te halen. De Condé kent beide heren al langer en is dan ook blij dat ze voor Genk hebben gekozen.

“Ik zag Buyens voor het eerst bezig op zijn zeventiende bij Lierse. Hij is zo’n type speler dat vaak ondergewaardeerd wordt. Yoni is een harde werker, maar heeft ook een goede techniek.”

Met De Camargo heeft Genk een spits in huis die weegt op een verdediging. “Ik heb nog met Igor samengespeeld. Hij is iemand die andere jongens beter laat voetballen en bovendien vindt hij het niet erg om in de schaduw te spelen”, besluit De Condé.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties