Alles of niets voor Club Brugge? "Ik wil eens afwisselen in prijzen"

Alles of niets voor Club Brugge? "Ik wil eens afwisselen in prijzen"
Foto: © Photonews

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij tippen Club Brugge als kampioen, maar wat denkt men op Olympia zelf?

Door Cédric De Volder

Michel Preud'homme landde anderhalf jaar geleden met een duidelijk doel in het Jan Breydelstadion: Club Brugge eindelijk een nieuwe titel bezorgen. De Luikenaar slaagde nog niet in de queeste, maar wil dit seizoen een nieuwe poging wagen.

"Het zal een goed seizoen zijn als we de lijn van vorig seizoen kunnen doortrekken", aldus de blauw-zwarte oefenmeester. "Bovendien hebben we enkele nieuwkomers aangetrokken. Die jongens moeten goed ingepast worden."

"De ontgoocheling van vorig seizoen is doorgespoeld", besluit MPH. "En we zijn een pak beter gewapend nu. Ik heb geleerd dat er soms keuzes moeten worden gemaakt. Of de titel nu absolute prioriteit is? Ja, ik wil eens afwisselen in prijzen."

En wat denken de fans? 

De fans wachten nu ondertussen al meer dan tien jaar op een nieuwe titel. Langs de zijlijn van het oefenveld liepen we de ongeduldige Quinten tegen het lijf.

"Victor Vazquez en Hans Vanaken zijn de jongens die Club op sleeptouw zullen moeten nemen. Het kampioenschap en de Beker zijn zoals elke keer prioriteit. Maar we willen vooral nog eens Champions League-voetbal zien op Olympia!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties