The Great Old pakt nu ook scalp van Lierse

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
The Great Old pakt nu ook scalp van Lierse
Foto: © SC

Royal Antwerp FC leeft met meer en meer vertrouwen toe naar de competitiestart in tweede klasse. In de aanloop naar de fandag van morgen won de oudste club van België nu van Lierse SK. Leuk detail: ook de degradant wil zo snel mogelijk terug naar het hoogste niveau.

Bovendien begon Antwerp FC niet eens met de sterkste elf aan de galawedstrijd. Maxime Biset - toch getipt als één van de sterkhouders in de defensie - begon op de bank.

Lierse SK eiste vanaf minuut één de bal op, maar de Pallieters slaagden er niet in om kansen bijeen te voetballen. William Owusu stak de neus namens Antwerp aan het venster. Aan de overkant spatte een kanonskogel uiteen op de paal. 

David Gevaert gooide na de koffie negen nieuwe namen in de strijd en dat leek te renderen. Jason Adesanya liet zich meteen gelden en trapte the Great Old op voorsprong. Even later lukte Nico Binst nummer twee. 

De Bosuil zag Antwerp op die manier met 2-0 winnen van Lierse. Voor de volledigheid: de bezoekers eindigden de partij met z'n tienen na rood voor Benson wegens natrappen op Jonas Heymans. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties