Reactie Geen al te goeie beurt van Santini bij thuiskomst: "Toch een speciale match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Geen al te goeie beurt van Santini bij thuiskomst: "Toch een speciale match"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Goalgetter Ivan Santini mocht zijn eerste match in het shirt van Standard afwerken in een bekend kader. Hij keerde meteen terug naar 'zijn' Guldensporenstadion, maar een succes was dat niet.

Sander De Graeve in Kortrijk

Akkoord, énorm veel bruikbare ballen kreeg Santini niet, maar er waren twee kansen die een Santini in vorm wél in het mandje legt. Bij zijn eerste ontsnapping uit de achterzak van Poulain liet hij de paal trillen. Een tweede keer talmde hij al te lang en kon Tomasevic de bal zomaar uit zijn voeten halen.

"We hebben niet goed gespeeld", gaf hij grif toe. "We hebben een goeie ploeg, maar we moeten ook werken. We hebben onze goeie vorm nog niet te pakken, maar dat komt wel. Jammer dat ik op de paal schoot. Bij die andere kans dacht ik dat ik alleen was, maar plots was Tomasevic daar."

Lof voor scouting KVK

"Het was een speciale match, in mijn stadion", aldus Santini die voor de match waarschuwde voor de stilstaande fases van Kortrijk. "Ik wist dat hij ons daar pijn kon doen, we waren gewoonweg niet geconcentreerd genoeg in die zone-verdediging."

Ook over zijn vervanger had hij een goed woordje over. "Papazoglou is écht een heel sterke spits. De andere nieuwkomers zijn ook heel goed, vooral qua techniek. We weten al langer dat Kortrijk heel goeie scouts heeft, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties