Genk reageert: "Transfer Milinkovic verliep volledig volgens FIFA-regels"

Genk reageert: "Transfer Milinkovic verliep volledig volgens FIFA-regels"
Foto: © Photonews

Sergeij Milinkovic-Savic staat op het punt Racing Genk te verlaten. Lazio lijkt de enige nog overgebleven kandidaat nadat hij Fiorentina te lang aan het lijntje hield. Maar Dragoslav Vukovic, bestuurslid van zijn vorige club Vojvodina Novi Sad, gooide nog een knuppel in het hoenderhok.

Vukovic beweerde immers in S/V Magazine dat de transfer van de Serviër naar Genk niet volgens het boekje is verlopen. Genk reageerde vandaag: "De club en Sergej Milinkovic-Savic zijn momenteel nog steeds in onderhandeling over een potentiële transfer", klinkt het bij de Limburgers.

"We wensen wel, gezien de recente berichtgeving hierover, een mededeling te plaatsen over zijn transfer van FK Vojvodina naar KRC Genk. KRC Genk wil graag verduidelijken dat de transfer van Sergej Milinkovic-Savic van FK Vojvodina naar KRC Genk in 2014 volledig volgens de FIFA-reglementering is verlopen."

Betalingen zijn gebeurd

"De onderhandelingen hebben op clubniveau plaatsgevonden en na het ondertekenen van de overeenkomst zijn ook de nodige betalingen voldaan volgens gemaakte afspraken. Omwille van juridische redenen zullen we als club hier geen verdere uitspraken over doen of reacties geven op vragen aangaande het dossier en betrokken partijen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties