Reactie Cools brak blauw-zwarte ban: "Een klepper in volgende ronde? We gaan ervoor!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Cools brak blauw-zwarte ban: "Een klepper in volgende ronde? We gaan ervoor!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dion Cools zorgde vanavond met de 1-0 voor de start van een blauw-zwart delirium. De nieuwkomer verloor er zowaar eventjes zijn cool bij. "Ik stond gewoon maar een beetje met mijn armen te zwaaien."

Cédric De Volder in Brugge

Tuur Dierckx leverde een gemeten voorzet af, Dion Cools knikte het leer als een volleerde spits voorbij Stefanos Kotsolis. "Ik weet eigenlijk niet wat er op dat moment door mijn hoofd flitste. (lacht) Het was absoluut top om te scoren!"

"Ik weet dat mijn spel vanavond niet altijd even mooi en secuur was", blijft de Leuvenaar met Maleisische roots met de voetjes op de grond. "Maar ik heb me voor de volle honderd procent gegeven. En het is dan ook leuk dat het publiek dat kan appreciëren."

Club Brugge is ook meteen zeker van een Europese winter in de Europa League. "Maar we spelen toch gewoon om een stekje op het Kampioenenbal. Een klepper? Ja, dat deert niet! We gaan ervoor!"

Meunier? Hij is niet voor niets Rode Duivel!

Het valt overigens op hoe weinig er de laatste tijd nog over Thomas Meunier wordt gesproken op Olympia. "Maar hij zal spelen als hij terug fit is", besluit Cools. "Hij is niet voor niets een Rode Duivel, hé. Ik wil dit seizoen vooral veel leren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties