"Club kon niet beter wensen, fifty-fifty voor Standard"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
"Club kon niet beter wensen, fifty-fifty voor Standard"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United en Molde FK. Dat zijn de twee hordes van Club Brugge en Standard op weg naar de Champions en Europa League. Voetbalkrant.com blikt met analist Eddy Snelders terug op de loting van onze Belgische afgevaardigden.

"Eindelijk eens meten met de absolute top"

"Club kon geen betere tegenstrever wensen", opent Snelders in gesprek met onze redactie. "Tegen een mindere tegenstander als Shakhtar ben je in principe eveneens kansloos."

"Qua belangstelling (fans, TV, ...) is dit een geweldige dubbele confrontatie. Als Club op Old Trafford een fikse pandoering krijgt, is de return niet meer dan een exhibitiewedsrijd. Maar als het er een wedstrijd van kan maken zit een resultaat erin."

"Club speelt nu al zeker twee echte Champions League-duels en er is het vangnet van de Europa League. Procentueel hebben ze niet veel kans. Maar Club kan zich eens meten met de absolute top. Daar dromen ze al lang van."

"Geen walk-over voor Standard"

"De kansen van Standard zijn fifty-fifty", pikt Snelders door naar de Rouches. "Molde heeft ervaring op het Europese niveau. Een klinkende naam is het niet, maar Molde speelt altijd aan de kop in Noorwegen. Een walk-over wordt het niet, maar met de return op Sclessin kunnen ze dit redden." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties