Reactie Ünal maakt debuut: "Die snelheid van uitvoering, hij ziet het meteen"

Ünal maakt debuut: "Die snelheid van uitvoering, hij ziet het meteen"
Foto: © photonews

Enes Ünal. Een naam om te onthouden, dat nieuwe wonderkind aan het Genkse firmament. Niet dat hij op een kwartiertje aan de Gaverbeek al veel liet zien, maar toch. In de bedeesde winger zit een voetbalvuur dat voor grootse dingen kan zorgen.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik voel me goed na mijn eerste wedstrijd. Het was afzien: een uitmatch, tegen een goede ploeg. Het kan enkel beteren", gaf Ünal zelf aan in schuchter Engels na zijn invalbeurt aan de Gaverbeek.

"100% ben ik zeker nog niet, want ik speelde niet veel afgelopen weken en maanden. Vorige week speelde ik wel in een oefenmatch, maar ik zal nog beter worden. Of ik nu al 80% of 70% ben? Puur fysiek zal het zoiets zijn."

Je ziet meteen dat hij iets kan

"Bij Ünal zie je meteen dat hij iets kan", gaf kapitein Thomas Buffel nog wat complimenten aan de aanwinst van de Limburgers. "Hij speelt goed de bal en kan zeker een meerwaarde worden."

"Zijn troeven? De snelheid van uitvoering, graag alles in een tijd … Dat komt wel goed, al was het nu nog niet perfect omdat er wat misverstandjes waren en we nog niet goed wisten waar te lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties