Het houdt niet op voor Club Brugge: Mechele in lappenmand

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Het houdt niet op voor Club Brugge: Mechele in lappenmand
Foto: © Photonews

Club Brugge trekt zondag in de vooravond naar Mambourg. Michel Preud'homme zag de voorbije dagen alvast één nieuwe speler richting lappenmand verhuizen. Brandon Mechele zal er dan ook niet bij zijn in Henegouwen.

Cédric De Volder in Brugge

De CL-partij van afgelopen woensdag tegen Panathinaikos heeft alvast sporen nagelaten. Victor Vazquez kon de voorbije dagen niet trainen, maar test morgen. Algemeen wordt verwacht dat de Catalaan zondag fit zal zijn.

Slechter nieuws is er voor Brandon Mechele. "Hij heeft een blessure opgelopen aan de laterale band van de knie", legt Michel Preud'homme uit. "Ik hoop dat hij volgende week opnieuw kan aansluiten op training, maar dat is momenteel moeilijk in te schatten."

Verder is er bitter weinig nieuws over de lange lijst geblesseerden. José Izquierdo lijkt stilaan klaar te zijn om wedstrijden te spelen, terwijl Sinan Bolat normaliter volgende week opnieuw voluit zal kunnen trainen.

Revalidatieproces is bij velen versneld sinds de CL-loting

"Normaal gezien zal ik verder niemand recupereren op korte termijn", besluit Preud'homme. "Al heb ik de indruk dat het revalidatieproces sinds de loting tegen Manchester United bij velen versneld is." (proest het uit)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties