Miserie United: De Gea wil niet meer onder de lat staan bij tegenstander Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard
| 23 reacties
Miserie United: De Gea wil niet meer onder de lat staan bij tegenstander Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hommeles bij Manchester United: David De Gea is fysiek dan wel nog steeds op Old Trafford, maar met zijn hoofd zit de Spaanse goalie bij Real Madrid. Het gaat zelfs zo ver dat De Gea niet meer wil spelen voor de Engelse recordkampioen.

Vorige week liet Louis van Gaal zijn eerste doelman nog uit de wedstrijdselectie voor de eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Tottenham Hotspur. Maar nu had de Nederlandse oefenmeester niets meer in de pap te brokken en was het De Gea die aangaf niet te willen spelen. Dat meldt The Sun.

De Gea zou aangegeven hebben dat hij niet onder de lat wil staan tijdens het competitieduel tegen Aston Villa. De exacte reden is niet gekend, maar er wordt aangenomen dat de Spanjaard geen enkel risico op een blessure wil nemen omdat hij voor het einde van de maand nog naar Real Madrid wil getransfereerd worden.

Niet tegen Club Brugge?

Hoewel van Gaal zijn eerste doelman opnam in de selectie voor de dubbele confrontatie met Club Brugge, lijkt de kans dus ontzettend groot dat De Gea niet in actie zal komen in de voorrondes van de Champions League. Of maakt de voormalige keeper van Atlético Madrid alsnog een bocht van 180 graden?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties