Reactie Siani stond vandaag op met teletekst: "Nee, het was niet de overwinning van klein-Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Siani stond vandaag op met teletekst: "Nee, het was niet de overwinning van klein-Anderlecht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Siani, Jordan Lukaku, Fernando Canesin Matos, Gohi Bi Cyriac en natuurlijk ook Yves Vanderhaeghe. KV Oostende heeft wel enkele pionnen lopen met een verleden bij RSC Anderlecht. "Maar dit was niet de overwinning van klein-Anderlecht. Dit is de overwinning van KV Oostende!"

Cédric De Volder in Oostende

Sébastien Siani zal vanochtend uit bed gesprongen zijn, de televisie hebben aangezet en het klassement hebben bekeken. "Die leidersplaats is leuk om nu en dan nog eens te bekijken", bekent de aanvoerder van the Kustboys.

"Het is de eerste keer dat KV Oostende Anderlecht kan kloppen", gaat Siani verder. "En dan nog eens meteen de leidersplaats pakken. Je kan wel zeggen dat het een totale overwinning was!"

Onze motivatie helemaal niet om aan de leiding te staan

"Eigenlijk is het momenteel helemaal onze motivatie niet om aan de leiding te staan. Het is natuurlijk leuk, maar we willen vooral wedstrijden winnen. De rest is eigenlijk van ondergeschikt belang."

"Nu moeten we natuurlijk bevestigen", kijkt Siani al vooruit. "Het mag dan wel een historische overwinning zijn, maar nu telt vooral de wedstrijd van komende zondag op het veld van Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties