Reactie Siebe Schrijvers tankt vertrouwen op de rechterflank

Robby Morren
Robby Morren
| 27 reacties
Siebe Schrijvers tankt vertrouwen op de rechterflank
Foto: © Photonews

Peter Maes bracht Siebe Schrijvers tegen Westerlo aan de aftrap, op de rechterflank. Het pakte goed uit, Schrijvers speelde een degelijke wedstrijd en tankte een gezonde dosis vertrouwen.

Door Robby Morren

"Ik voelde me heel goed op training en ik ben dan ook blij dat ik die basisplaats kreeg", blikt Schrijvers terug. "Ik ben heel gelukkig dat ik mocht starten, ik heb veel vertrouwen opgedaan en nu moet ik hard blijven werken."

De aanvaller speelde op de rechterflank en dat pakte goed uit. Zo lag hij aan de basis van de tweede Genkse goal met een heerlijke pre-assist. "De coach wil dat ik voldoende fit ben voor aanvallende acties en dus moet ik wat minder verdedigend werk opknappen."

"Met 7 punten hebben we onze start niet gemist. Iedereen heeft zijn job goed gedaan en we hebben onze 2 thuiswedstrijden gewonnen", aldus een tevreden Schrijvers.

Buffel op links

Thomas Buffel moest door deze ingreep van Peter Maes verhuizen naar de linkerflank. "Het maakt mij niet uit of ik op links speel of op rechts. Ik speel normaal op rechts en daardoor heb ik er meer automatismen, maar op links lukt het ook."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties