Enkel BBC op de hoede voor blauw-zwarte gevaar: "Onderschat het Europese parcours van Club niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Enkel BBC op de hoede voor blauw-zwarte gevaar: "Onderschat het Europese parcours van Club niet"
Foto: © SC

De Engelse media waren gisteren massaal aanwezig op de persconferenties van Louis van Gaal en Michel Preud'homme. Toch zijn onze Britse concullega's amper bezig met de komst van de West-Vlamingen. Enkel BBC waarschuwt voor het blauw-zwarte gevaar.

Cédric De Volder in Manchester

Louis van Gaal liet het gisteren optekenen en ook de Engelse media zijn er rotsvast van overtuigd: de dubbele confrontatie met Club Brugge is het belangrijkste tweeluik sinds de komst van de Nederlandse coach naar Old Trafford. 

Nee, dat heeft niets te maken met de tegenstander. Enkel BBC denkt er even aan om United te waarschuwen voor blauw-zwart. "Club Brugge won vorig seizoen niet alleen de Belgische beker, maar reed ook een sterk Europees parcours. Dat mag niet onderschat worden."

The Manchester Evening News geeft Club Brugge - bij monde van Gary Neville - zelfs enkele tips. Volgens het dagblad is de aanval van Manchester United weinig gestoffeerd. Alhoewel: als je de namen even bekijkt...

Tot slot: er wordt in het algemeen weinig rekening gehouden met een rampscenario voor Club Brugge. "En het is misschien een goede zaak dat de druk helemaal in hun kamp ligt", krijgt Michel Preud'homme ook hier het laatste woord. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties