Denayer krijgt serieuze concurrent: "Dat baart me wel zorgen"

Denayer krijgt serieuze concurrent: "Dat baart me wel zorgen"
Foto: © photonews

Jason Denayer heeft er gisteren met Nicolas Otamendi een zware concurrent bijgekregen bij Manchester City. Die werd voor 40 miljoen weggehaald bij Valencia. Nochtans had Denayer de belofte gekregen dat hij zijn kansen zou krijgen. Zijn manager, Jesse De Preter, maakt zich toch wat ongerust.

Afgelopen weekend zat hij ook al niet in de wedstrijdselectie. "Dat hij niet in de selectie zat tegen Chelsea was voor ons geen verrassing", aldus De Preter in Het Nieuwsblad. "Maar dat City nog een verdediger haalt, is dat wel. Ze hadden ons beloofd dat er geen verdediger van dat kaliber meer bij zou komen. Dat baart me wel zorgen."

"Voorlopig panikeren we niet. Jason heeft een goede voorbereiding gespeeld en ik geloof nog steeds dat hij een basisplaats kan versieren. Twee weken geleden wilde City hem absoluut niet laten gaan. Dat wil toch zeggen dat ze in hem geloven. Maar dit moet ook niet te lang duren."

"Als het is om op de bank of de tribune te zitten, vertrekt hij. Dat is een afspraak die we hebben met de club. Want hij moet spelen, ook met het oog op de nationale ploeg. Maar ik herhaal, dat is nu nog niet aan de orde. Jason blijft er zelf ook rustig onder. Hij wordt op training vaak gebruikt als basisspeler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties