Britse pers vond dat Club kansen had op een tweede goal

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Britse pers vond dat Club kansen had op een tweede goal
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse pers was nog vrij mild voor Club Brugge. Ze zagen een tactisch sterk geheel en ook de supporters van blauw-zwart kregen een pluim op de hoed. En voor de terugwedstrijd wordt Victor Vazquez iin het oog gehouden.

"Er zijn sterkere tegenstanders dan dit Club Brugge", schrijft de Mail. "Maar ze liepen ook niet met open ogen in het mes. Op de counter kunnen ze wel iets en de terugmatch mag dus niet te licht opgenomen worden. Het grote verschil was dat Manchester United Memphis Depay in de rangen had. Daar hadden ze geen antwoord op."

De Daily Mirror ging zelfs verder: "United mag zich gelukkig prijzen dat het maar één tegengoal incasseerde. Brugge had op de counter meer kunnen doen", aldus de Britse krant.

En ook de BBC was opvallend mild. "Na de openingsgoal werden de Belgen moe en kropen ze achteruit. Toen Obbi Oulare de bal van Sergio Romero bijna afsnoepte, werd hij afgefloten voor een fout. Daar kwam United goed weg."

"Brugge zal in de terugmatch aanvallender voor de dag moeten komen. Daarbij wordt naar Victor Vazquez gekeken, maar als we mogen afgaan op wat de Brugse fans in Old Trafford lieten horen, staat United nog een warm avondje te wachten."

The Guardian was dan weer iets strenger. "Het team dat vorig jaar tweede eindigde in België toonde maar weinig ambitie om te testen of de keeper van Manchester United kwetsbaar was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties