Hasi aangeslagen maar... "Ik weet dat Anthony een goed hart heeft"

Hasi aangeslagen maar... "Ik weet dat Anthony een goed hart heeft"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi leek oprecht aangeslagen door de woorden die Anthony Vanden Borre deze week liet neerpennen. De coach van Anderlecht werd neergesabeld door een speler waar hij ooit nog mee op het veld stond. En dat doet pijn: "Ik heb een heel moeilijke week gehad", aldus Hasi.

Johan Walckiers in Neerpede

Vanden Borre heeft Hasi op zijn ziel getrapt, dat zag je toen de coach vandaag voor de verzamelde pers kwam zitten. Op het moment dat hij zijn versie gaf, daalde zijn stemgeluid een paar tonen. "Ik ken Anthony al heel lang. We hebben samen gevoetbald, als assistent heb ik hem mee geholpen naar het WK te gaan en nu heb ik hem als T1."

"Ik ga uit respect niet alles vertellen wat er gebeurd is, maar het kon echt niet door de beugel. Pas op, ik weet dat Anthony een goed hart heeft, maar hij wil maar niet naar het leven van een profspeler evolueren. Dat is anders dan hoe hij nu leeft", aldus Hasi.

De kritiek was terecht na de match in Oostende

De gebeurtenissen die uitlekten (VdB zou neus aan neus gestaan hebben met T2 Geert Emmerechts) bevestigde Hasi dan ook niet. "Maar als de dynamiek in de groep aangetast wordt, moet je reageren. Ik wil ook zeggen dat het niet enkel zijn schuld is, zeker niet."

Hasi krijgt voor het eerst in twee jaar zware kritiek te verwerken, zoals wij ook kunnen merken bij de reacties op de artikels. "Het behoort tot het voetbal, zeker bij Anderlecht. Na die wedstrijd in Oostende was de kritiek ook terecht. Aan ons nu om oplossingen te zoeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties