Update: L'OM reageert na blokkeren rekeningen door Standard

Update: L'OM reageert na blokkeren rekeningen door Standard
Foto: © photonews

Standard wacht nog steeds op een groot deel van het transferbedrag van Michy Batshuayi dat het van Olympique Marseille moet ontvangen en onderneemt nu de nodige stappen tegen de Franse club. "Wij betalen altijd wat moet", reageren die op een clubwebsite.

Een som van om en bij de vijf miljoen euro had begin deze maand overgemaakt moeten worden maar dat is nog steeds niet gebeurd. De Rouches hebben nu een deurwaarder op Marseille afgestuurd en die heeft de rekeningen van de Franse eersteklasser geblokkeerd.

De 22-jarige Batshuayi ruilde vorige zomer de Luikenaars voor l’OM, met zijn overgang zou zo’n zeven miljoen euro gemoeid geweest zijn.

Iedereen heeft wel eens last met zijn schatkist

"We hebben de helft van het bedrag in augustus gestort, de andere helft volgt in september. Zoals altijd al was afgesproken", aldus directeur-generaal Perez.

"We betalen altijd wat nodig is. Alle clubs hebben wel eens last met hun schatkist, maar we zijn volledig in orde in deze zaak. We hadden een goed contact met Standard en ik snap niets van deze situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties