"Allesbepalend duel" met Fellaini in de spits: "Het is wel wennen"

"Allesbepalend duel" met Fellaini in de spits: "Het is wel wennen"
Foto: © photonews

Manchester United kwam deze namiddag aan in België en traint momenteel in het Jan Breydelstadion. Daarnet werd de voltallige pers toegesproken op de persconferentie in het stadion. Louis van Gaal spreekt over een allesbepalend duel.

"Het bereiken van de poulefase van de Champions League is voor ons heel erg belangrijk, dus dit is een allesbepalend duel", windt hij er geen doekjes om. "Club kan echt wel wat hoor - je wint niet zomaar met 3-0 van Panathinaikos. Zeker met de fans moeten we rekening houden."

Marouane Fellaini zou wel eens als spits kunnen worden gebruikt: "Hij kan spelen op de 6 of op de 8, maar gezien onze selectie denk ik er aan om hem op positie 9 of 10 vaker uit te spelen", knikt de coach van Manchester United.

In de spits staan? Dat vind ik leuk

Vorige week scoorde Fellaini nog als halve spits de zeer belangrijke 3-1. "Waar ik sta op het veld, dat maakt me niet zoveel uit. Als we maar winnen."

"Ik heb in het verleden al vaak aanvallender moeten spelen. Ik speel waar het team me kan gebruiken, al is het natuurlijk iets anders dan ik normaal doe. Maar ik vind het wel leuk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties