Onze Bosnische spion waarschuwt: "Let vanavond maar op hen"

Onze Bosnische spion waarschuwt: "Let vanavond maar op hen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zelf is hij er door blessure niet bij vanavond tegen België, maar de Bosnische verdediger van KV Mechelen kon ons wel een en ander vertellen over de sterren van zijn land. Edin Cocalic geeft ons twee groeibriljanten om vandaag in de gaten te houden.

Door Aernout Van Lindt 

"We moeten eerlijk zijn: natuurlijk hebben de Belgen een sterkere kern. Ze hebben een aantal spelers die op hun eentje het verschil kunnen maken en hebben veel individuele klasse", aldus Cocalic.

"En dus gaan we met ons hart moeten spelen om er iets aan te kunnen doen. Ons ingraven? Dat zie ik niet gebeuren. Maar we gaan wel in een sterk blok proberen voor de dag te komen."

Opgelet voor Besic en Kolasinac

Voor twee spelers ziet Cocalic een grote toekomst bij zijn land: "Pjanic, Dzeko, Begovic, ... Die kent iedereen al. Maar let vanavond maar eens op Muhamed Besic. Wat hem zo speciaal maakt? Dat zal je wel merken. Hij is ook erg sterk begonnen bij Everton, de meters die hij aflegt ... En hij is ook erg sterk en legt er altijd zijn kop voor."

En dan is er nog ene Sead Kolasinac. "Ook hij is nog jong (net als Besic 22, nvdr.) en is een erg sterke linksback. Hij kan ook iets bijbrengen op voetballend gebied." Al zal het natuurlijk moeilijk zijn tegen De Bruyne en/of Hazard. "We zullen het in groep moeten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties