Deze 10 spraakmakende transfers kwamen niét tot stand

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Deze 10 spraakmakende transfers kwamen niét tot stand
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Begin deze week sloot de transfermarkt zijn deuren. Enkele clubs sloegen nog een serieuze slag op Transfer Deadline Day, maar anderen slaagden er niet in om die ene grote vis binnen te hengelen. Wij lijsten voor u enkele spraakmakende geruchten op die niét werden omgezet in een transfer.

Door Timothy Collard

1 Paul Pogba

Pogba werd met zowat iedere Europese topclub in verband gebracht, maar de Fransman bleef Juventus uiteindelijk gewoon trouw.

2 Edinson Cavani

Arsenal wilde hem naar verluidt héél erg graag in huis halen, maar PSG liet de Uruguyaanse goalgetter niet vertrekken.

3 Karim Benzema

Ook Karim Benzema werd meermaals aan Arsenal gelinkt, maar ook hij vertrok niet.

4 Gareth Bale

Manchester United zou 100 miljoen euro hebben geboden op de Welshman, maar Real Madrid wilde niet van een transfer weten.

5 David De Gea

De Spaanse goalie stond misschien wel het dichtst van al deze jongens bij een transfer, maar ook voor hem zat er geen lucratieve deal in. De papieren kwamen 2 minuten te laat aan in Madrid… En nu hebben Real en Manchester United ruzie.

6 John Stones

Chelsea zag – en ziet nog steeds – de nieuwe John Terry in John Stones. De jonge verdediger diende volgens sommige bronnen een transferverzoek in bij Everton, maar tot een overstap naar Stamford Bridge kwam het niet.

7 Axel Witsel

Met AC Milan, Tottenham, Juventus, Valencia en Internazionale stonden de clubs in de rij om de Rode Duivel aan te trekken. Maar Zenit heeft geen geld nodig en hield het been stijf.

8 Zlatan Ibrahimovic

AC Milan wilde zijn voormalige vedette graag terug, en even leek ook een overstap naar de Premier League een optie. Maar Zlatan? Die bleef gewoon in Parijs.

9 Cristiano Ronaldo

Manchester United droomde – net als tijdens iedere transferperiode sinds het vertrek van CR7 – van een terugkeer van de Portugees. Maar of dat ook realistisch was? Neen.

10 Neymar

Neymar werd – net als een pak andere kleppers – in verband gebracht met Manchester United, maar de afkoopclausule van 190 miljoen euro was toch net iets te veel voor The Mancunians.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties