Reactie De Bruyne erg kritisch na dramatische partij: "Slechtste match sinds ik Rode Duivel ben"

De Bruyne erg kritisch na dramatische partij: "Slechtste match sinds ik Rode Duivel ben"
Foto: © Photonews

Kevin De Bruyne was niet blij na de 0-1 in en tegen Cyprus. "Het enige wat we moeten onthouden van vanavond zijn de drie punten", was hij bijzonder duidelijk. "Het was gewoon slecht!"

Cédric De Volder in Nicosia

"Het was gewoon slecht", gaf De Bruyne grif toe. Cyprus moest op het einde van de wedstrijd dan wel plooien, maar goed speelden de Duivels allerminst.

"Dit was gewoon het slechtste sinds ik bij de Rode Duivels zit. En ik ben er toch al een poosje bij. De opwarming ging nochtans goed, maar eens we op het veld kwamen ... niets meer."

"We begonnen al in de eerste helft met lange ballen te spelen", wijst de Drongenaar naar enkele ploegmaats. "Ik denk niet dat dat onze stijl van voetballen is. 

Waaraan het dan lag vanavond? "Dat weet ik niet, echt niet. Het enige dat we van vandaag zullen moeten onthouden is dat we de drie punten mee naar België nemen."

Die lange ballen? Ik denk niet dat dat onze stijl van voetballen is

Voor Marc Wilmots was KDB dan wel een lichtpunt vanavond. "Maar daar koop ik verder niet mee. Of deze wedstrijd een alleenstaand geval was? Ik vond ons tegen Bosnië-Herzegovina toch zo slecht niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties