Wie wordt de nieuwe coach van Standard? Ferrera topfavoriet en 'vandaag is de deal rond'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 36 reacties
Wie wordt de nieuwe coach van Standard? Ferrera topfavoriet en 'vandaag is de deal rond'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kreeg tijdens de interlandbreak de kans om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer, maar tot dusver is Slavoljub Muslin nog steeds niet vervangen. Al is een doorbraak nu wel dichtbij.

Update 10.33 uur: Volgens RTBF is het inmiddels in kannen en kruiken en zou Ferrera effectief de nieuwe coach worden. Later vandaag zal er meer nieuws komen omtrent zijn aanstelling.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Yannick Ferrera nog steeds in polepositie ligt om de ontslagen Muslin op te volgen. Maar ook Guy Hellers (ex-Standard en nu technisch directeur bij de voetbalbond van Luxemburg, nvdr.) is in beeld.

Twee verrassende namen

Voorts weet de krant dat Aleksandar Jankovic (KV Mechelen) en Francky Dury (Zulte Waregem) gepolst werden, maar beide heren bedankten voor het aanbod. En de Rouches namen ook contact op met Yannis Anastasiou, de coach van Panathinaikos.

Het Laatste Nieuws weet dan weer dat de Bosnische bondscoach, Mehmed Bazdarevic, zijn cv opstuurde naar Standard. Hij lijkt evenwel niet in aanmerking te komen voor de job.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties