Reactie Ontgoocheling troef bij Genk Ladies: "Hebben nochtans lef getoond"

Ontgoocheling troef bij Genk Ladies: "Hebben nochtans lef getoond"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Genk Ladies maakten het de tegenstanders uit Anderlecht lange tijd behoorlijk zwaar, maar uiteindelijk moesten ze zonder punten terug naar het verre Limburg. De teleurstelling was dan ook groot.

Door Aernout Van Lindt

“Vorige week verloren we al van Standard met 0-4, maar speelden we wel goed mee. Nu wilden we meer. We toonden lef en waren in de eerste helft de beter ploeg”, vond Lore Vanschoenwinkel.

Maar: er moet natuurlijk wel gescoord worden: “Daar laten we het liggen, want we moeten altijd scoren in de eerste helft. Het is soms ook een kwestie van durven op doel schieten.”

Eerste punten proberen pakken tegen Gent

Na de rust kwam Anderlecht verbetener uit de kleedkamers: “Er kwam meteen meer druk op onze verdediging. Ze speelden goed naar voren en we hadden het even lastig. Na de 1-0 viel snel de 2-0 en was de match gespeeld.”

Genk probeerde nog, maar scoren zat er niet meer in: “Dan wordt het moeilijk. Het is nu aan ons om tegen volgende week de kansen wel te leren afwerken.” Volgende week wacht een clash met Gent: “Dan willen we onze eerste punten pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties